Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De leerling
De leerling
Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: serie... »
 
 
 
 
 

Sneeuwval
Sneeuwval
Nadat patholoog-anatoom Maura Isles een medisch congres in Wyoming heeft bezocht, gaat ze samen met vrienden skiën. Maar hun auto komt in de bergen vast te ... »
 
 
 
 
 

De chirurg
De chirurg
<p>s Nachts dringt De Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en laat hen onvoorstelbare verschrikkingen ondergaan. De enige hoop van de p... »
 
 
 
 
 

Verdwijn
Verdwijn
<p>Detective Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles losten samen al talloze zaken op.
Tess Gerritsen biedt de lezer met de Rizzoli & Isles-serie alles... »
 
 
 
 
 

Zustermoord
Zustermoord
Zustermoord, haar jongste boek, belooft veel goeds voor iedereen met stalen zenuwen: dokter Maura Isles komt oog in oog te staan met haar gewelddadig vermoor... »
 
 
 
 
 

Koud hart
Koud hart
Meesterlijke thriller over verraad, moord en verloren liefde... Het verleden heeft gruwelijke tentakels Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekkin... »
 
 
 
 
 

Het aandenken
Het aandenken
<p>Gebalsemd</p><p>Een psychopaat legt een bizarre collectie van de dood aan</p><p>Al jarenlang blijkt er een perfect geconserveerde mummie in een kelder van... »
 
 
 
 
 

De laatste sterft
De laatste sterft
De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen. Z... »
 
 
 
 
 

Incendio
Incendio
Violiste Julia keert terug uit Italië waar ze een bijzonder muziekstuk in een antiquariaat heeft gevonden. Op het moment dat ze voor het eerst de noten spee... »
 
 
 
 
 

Alarmfase rood
Alarmfase rood
Er beweegt iets, onder zijn huid…<br/><br/>Emma Watson, een briljante arts, is klaar voor het avontuur van haar leven: onderzoek doen naar levende wezens in... »