Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik weet een geheim
Ik weet een geheim
Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald e... »
 
 
 
 
 

De laatste sterft
De laatste sterft
<p>De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen... »
 
 
 
 
 

Houd de dief
Houd de dief
In de gevangenis had Clea Rice zich voorgenomen de rest van haar leven op het rechte pad te blijven. Maar wanneer ze per ongeluk getuige is van een bloedbad ... »
 
 
 
 
 

Het spoor terug
Het spoor terug
 »
 
 
 
 
 

Dicht op de hielen
Dicht op de hielen
 »
 
 
 
 
 

Geen rust voor de doden
Geen rust voor de doden
Zesentwintig auteurs drukken elk hun stempel op het verhaal en bouwen de spanning op naar een explosieve finale. Wanneer Christopher Thomas, curator van het ... »
 
 
 
 
 

Hartslag
Hartslag
Dokter Abby DiMatteo is er trots op dat ze als eerste vrouw mag samenwerken met het beroemde transplantatieteam van het Bayside-ziekenhuis in Boston. Maar wa... »
 
 
 
 
 

Tess Gerritsen e-bundel 3
Tess Gerritsen e-bundel 3
2 Spannende verhalen van Tess Gerritsen(1) DICHT OP DE HIELEN - Sarah Fontaine is nog maar net getrouwd wanneer ze een schokkend telefoontje krijgt van het m... »
 
 
 
 
 

Onder het mes
Onder het mes
Harlequin Tess Gerritsen »