Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sneeuwval
Sneeuwval
<p>Nadat patholoog-anatoom Maura Isles een medisch congres in Wyoming heeft bezocht, komt haar auto in de bergen vast te zitten in de sneeuw. Ze zoekt haar t... »
 
 
 
 
 

Sterf twee keer
Sterf twee keer
<p>Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is d... »
 
 
 
 
 

De chirurg
De chirurg
Dit jaar begon goed met een dubbele aflevering van Rizzoli & Isles. De nieuwe crimeserie was meteen een kijkcijferkanon: naar de eerste en tweede aflevering ... »
 
 
 
 
 

Bloodstream
Bloodstream
In April came the rains. In August came the heat. In November came the horror. It's paying a return visit. Lapped by the gentle waters of Locust Lake, the sm... »
 
 
 
 
 

Dicht op de hielen
Dicht op de hielen
 »
 
 
 
 
 

Verdacht van moord
Verdacht van moord
 »
 
 
 
 
 

Zustermoord
Zustermoord
<p>Patholoog-anatoom Maura Isles is geschokt: nooit eerder bood een moordslachtoffer zo'n angstaanjagende aanblik als deze keer. Tot Maura's verbijstering bl... »
 
 
 
 
 

Verdacht van moord
Verdacht van moord
Hij ligt op háár bed, is vermoord met háár mes en was háár ex-minnaar...

Bij onderzoek naar de moord op Richard Tremain wijst alle bewijs in de richti... »
 
 
 
 
 

De chirurg
De chirurg
De onvergetelijke speurders Rizzoli & Isles van bestsellerauteur Tess Gerritsen nu ook als zinderende tv-serie met in de hoofdrol Angie Harmon en Sasha Alexa... »