Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De chirurg door Tess Gerritsen

- De chirurg
 
 
 
 
 
(5)

niet het eerste boek van de reeks dat ik lees, ben ze door elkaar aan het lezen ipv op volgorde maar ben ik er even van verschoten hoe spannend het eerste bo... »

- De chirurg
 
 
 
 
 
(4)

Mijn eerste kennismaking met Tess Gerritsen en wat voor één. Op het puntje van de stoel heb ik gezeten en kon het boek niet weglegen. De leerling het vervo... »

- De chirurg
 
 
 
 
 
(5)

Door dit boek werd ik fan van Tess Gerritsen. Ongelofelijk spannend! Het verhaal is gekoppeld aan het boek "De Leerling". Maar is ook goed los van elkaar te ... »

Boeken zoals De chirurg door Tess Gerritsen

De leerling
De leerling
Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoordenaar Warren Hoyt, bijgenaamd 'De Chirurg', die echter onlangs achter de tr... »
Zustermoord
Zustermoord
Zustermoord, haar jongste boek, belooft veel goeds voor iedereen met stalen zenuwen: dokter Maura Isles komt oog in oog te staan met haar gewelddadig vermoorde evenbeeld. Op zoek naar antwoorden gaat Maura naar een kustplaatsje in Maine,... »
De zondares
De zondares
GIJ ZULT NIET DODEN... Binnen de muren van een klooster heeft een afschuwelijk bloedbad plaatsgevonden. In de sneeuw vindt men twee nonnen, de dood, de ander levensgevaarlijk gewond. De beestachtige misdaad lijkt zonder motief. Maar de... »

Prikbord

Marianne
Marianne heeft De chirurg door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar collectie.
23 April 2018, 13:14:25
De chirurg
Marianne
Marianne heeft De chirurg door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

23 April 2018, 13:14:24
De chirurg
Catherine
Catherine heeft De chirurg door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

30 December 2017, 11:04:05
De chirurg