Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Verdwijn door Tess Gerritsen

- Verdwijn
 
 
 
 
 
(5)

Het verhaal opent al op een wijze die je bij de kladden grijpt. En het is duidelijk dat het gaat over een ingrijpend bestaand probleem dat, mij in ieder geva... »

- Verdwijn
 
 
 
 
 
(4)

alweer een goed boek ondanks dat het 2 verhaallijnen betreft die je na enige tijd ineen ziet vloeien. Een thema dat je ook bij keel grijpt, dat helaas nog ni... »

- Verdwijn
 
 
 
 
 
(5)

Tjonge zeg wederom heeft Tess Gerritsen een juweeltje afgeleverd in de vorm van Verdwijn !! Hoe krijgt ze het toch telkens weer voor elkaar om zoiets te verz... »

Boeken zoals Verdwijn door Tess Gerritsen

Zustermoord
Zustermoord
Patholoog-anatoom Maura Isles is geschokt: nooit eerder bood een moordslachtoffer zo'n angstaanjagende aanblik als deze keer. Tot Maura's verbijstering blijkt verder dat de vrouw, die voor Maura's huis is doodgeschoten, haar evenbeeld is... »
Het aandenken
Het aandenken

Gebalsemd Een psychopaat legt een bizarre collectie van de dood aan Al jarenlang blijkt er een perfect geconserveerde mummie in een kelder van het Crispin Museum in Boston te liggen. De ontdekking ervan door de museumstaf is een opz... »

Koud hart
Koud hart
Meesterlijke thriller over verraad, moord en verloren liefde... Het verleden heeft gruwelijke tentakels Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking in haar tuin: een begraven schedel - menselijk, vrouwelijk, en volgens patholo... »

Prikbord

Hans
Hans heeft Verdwijn door Tess Gerritsen toegevoegd aan zijn collectie.
20 Juni 2018, 23:33:50
Verdwijn
Hans
Hans heeft een recensie geschreven over Verdwijn door Tess Gerritsen.
“Het verhaal opent al op een wijze die je bij de kladden grijpt. En het is duidelijk dat het gaat over een ingrijpend bestaand probleem dat, mij in ieder geval, ...” »
Score :
 
 
 
 
 

20 Juni 2018, 20:52:49
Verdwijn
Hans
Hans heeft Verdwijn door Tess Gerritsen toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

20 Juni 2018, 17:26:10
Verdwijn