Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Verdwijn door Tess Gerritsen

- Verdwijn
 
 
 
 
 
(5)

Het verhaal opent al op een wijze die je bij de kladden grijpt. En het is duidelijk dat het gaat over een ingrijpend bestaand probleem dat, mij in ieder geva... »

- Verdwijn
 
 
 
 
 
(4)

alweer een goed boek ondanks dat het 2 verhaallijnen betreft die je na enige tijd ineen ziet vloeien. Een thema dat je ook bij keel grijpt, dat helaas nog ni... »

- Verdwijn
 
 
 
 
 
(5)

Tjonge zeg wederom heeft Tess Gerritsen een juweeltje afgeleverd in de vorm van Verdwijn !! Hoe krijgt ze het toch telkens weer voor elkaar om zoiets te verz... »

Boeken zoals Verdwijn door Tess Gerritsen

Zustermoord
Zustermoord
Zustermoord, haar jongste boek, belooft veel goeds voor iedereen met stalen zenuwen: dokter Maura Isles komt oog in oog te staan met haar gewelddadig vermoorde evenbeeld. Op zoek naar antwoorden gaat Maura naar een kustplaatsje in Maine,... »
Het aandenken
Het aandenken

Gebalsemd

Een psychopaat legt een bizarre collectie van de dood aan

Al jarenlang blijkt er een perfect geconserveerde mummie in een kelder van het Crispin Museum in Boston te liggen. De ontdekking ervan door de museumstaf ... »

Koud hart
Koud hart
Meesterlijke thriller over verraad, moord en verloren liefde... Het verleden heeft gruwelijke tentakels Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking in haar tuin: een begraven schedel menselijk, vrouwelijk, en volgens patholoo... »

Prikbord

Hans
Hans heeft Verdwijn door Tess Gerritsen toegevoegd aan zijn collectie.
20 Juni 2018, 23:33:50
Verdwijn
Hans
Hans heeft een recensie geschreven over Verdwijn door Tess Gerritsen.
“Het verhaal opent al op een wijze die je bij de kladden grijpt. En het is duidelijk dat het gaat over een ingrijpend bestaand probleem dat, mij in ieder geval, ...” »
Score :
 
 
 
 
 

20 Juni 2018, 20:52:49
Verdwijn
Hans
Hans heeft Verdwijn door Tess Gerritsen toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

20 Juni 2018, 17:26:10
Verdwijn