Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hartslag
Hartslag
<p>Dokter Abby DiMatteo is er trots op dat ze als eerste vrouw mag samenwerken met het beroemde transplantatieteam van het Bayside-ziekenhuis in Boston. Maar... »
 
 
 
 
 

Meisje vermist
Meisje vermist
<p>Kat Novak, patholoog-anatoom, moet in een paar dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen die op verschillende dagen in een steegj... »
 
 
 
 
 

Koud bloed
Koud bloed
<p>Het rustig gelegen stadje Tranquility lijkt de perfecte woonplaats voor dokter Claire Elliot, die na de dood van haar man rust zoekt in haar leven en dat ... »
 
 
 
 
 

Tess Gerritsencollectie
Tess Gerritsencollectie
(1) HET SPOOR TERUG - Beryl Tavistock weet niet beter of haar ouders zijn doodgeschoten in Parijs, in 1973. Dan wordt haar opeens verteld dat haar vader haar... »
 
 
 
 
 

Dicht op de hielen
Dicht op de hielen
'Mrs. Fontaine, excuses dat ik nog zo laat bel, maar...'

Sarah Fontaine is nog maar net getrouwd wanneer ze een schokkend telefoontje krijgt van het minist... »
 
 
 
 
 

Ik weet een geheim
Ik weet een geheim
Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald e... »
 
 
 
 
 

Sterf twee keer
Sterf twee keer
Rechercheur Jane Rizzoli reist af naar Afrika om een macabere moord te onderzoeken. Terwijl patholoog-anatoom Maura Isles zich buigt
over het toegetakelde li... »
 
 
 
 
 

De laatste sterft
De laatste sterft
<p>De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen... »
 
 
 
 
 

Girl Missing
Girl Missing
Library Edition »