Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Sneeuwval door Tess Gerritsen

- Sneeuwval
 
 
 
 
 
(5)

Weer een spannende thriller van Tess Gerritsen. In dit boek gaat het over Maura Isles, patholoog-anatoom en Jane Rizzoli, rechercheur. Het boek begint met ee... »

- Sneeuwval
 
 
 
 
 
(5)

Een boek dat je niet zomaar even aan de kant legt. Dit keer is het weer meer 1 doorlopend verhaal ipv 2 gelijkoplopende verhalen die samenkomen naar het eind... »

- Sneeuwval
 
 
 
 
 
(4)

Met moeite en best laat in de avond heb ik dit boek opzij gelegd om vervolgens niet in slaap te kunnen komen door dit spannende boek. Ik vind het lekker lees... »

Boeken zoals Sneeuwval door Tess Gerritsen

Alarmfase rood
Alarmfase rood
Er beweegt iets, onder zijn huid…

Emma Watson, een briljante arts, is klaar voor het avontuur van haar leven: onderzoek doen naar levende wezens in de ruimte. Haar man Jack McCallum, van wie Emma op het punt staat te scheiden, ... »
Koud Hart
Koud Hart
De nieuwe Tess Gerritsen

Het verleden heeft gruwelijke tentakels

Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking in haar tuin: een begraven schedel – menselijk, vrouwelijk, en volgens patholoog-anatoom Maura Isle... »
Het aandenken
Het aandenken
Al jarenlang blijkt er een perfect geconserveerde mummie in een kelder van het Crispin Museum in Boston te liggen. De ontdekking ervan door de museumstaf is een opzienbarende vondst. Dan treft patholoog-anatoom Maura Isles een macabere b... »

Prikbord

m.pesman
m.pesman heeft Sneeuwval door Tess Gerritsen toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

25 Juni 2017, 23:09:07
Sneeuwval
Chantal
Chantal heeft Sneeuwval door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar verlanglijst.
3 November 2016, 2:20:59
Sneeuwval
Liesbeth
Liesbeth heeft Sneeuwval door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

20 November 2015, 18:04:10
Sneeuwval