Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Koud Hart door Tess Gerritsen

- Koud Hart
 
 
 
 
 
(4)

Een heel mooi boek wat lekker makkelijk weg leest. Ik dacht dat het een echte rizolli/isles boek zou worden maar dat is absoluut niet het geval.Hoe dan ook e... »

- Koud Hart
 
 
 
 
 
(5)

De boeken van Tess zijn gewoon super .Spannend tot het laatste woord. »

- Koud Hart
 
 
 
 
 
(5)

koud hart vind ik een van tess haar betere boeken gaat over julia die net een nieuw huis heeft gekocht en in haar achtertuin een schedel vind julia wil te we... »

Boeken zoals Koud Hart door Tess Gerritsen

Zustermoord
Zustermoord
Zustermoord, haar jongste boek, belooft veel goeds voor iedereen met stalen zenuwen: dokter Maura Isles komt oog in oog te staan met haar gewelddadig vermoorde evenbeeld. Op zoek naar antwoorden gaat Maura naar een kustplaatsje in Maine,... »
Het aandenken
Het aandenken
Al jarenlang blijkt er een perfect geconserveerde mummie in een kelder van het Crispin Museum in Boston te liggen. De ontdekking ervan door de museumstaf is een opzienbarende vondst. Dan treft patholoog-anatoom Maura Isles een macabere b... »
Verdwijn
Verdwijn
ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVENEen naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. Maar als patholoog-anatoom Maura Isles de lijkenzak openritst, krijgt ze de schrik van haar leven. Het lijk op... »

Prikbord

m.pesman
m.pesman heeft Koud Hart door Tess Gerritsen toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

25 Juni 2017, 23:10:05
Koud Hart
Chantal
Chantal heeft Koud Hart door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar verlanglijst.
3 November 2016, 7:53:02
Koud Hart
Honra
Honra heeft Koud Hart door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar collectie.
15 December 2015, 19:35:45
Koud Hart