Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het stille meisje
Het stille meisje
In Bostons Chinatown wordt de hand van een vrouw gevonden. Op het dak van een gebouw ligt haar lijk met een bijna afgehakt hoofd. Er worden twee zilvergrijze... »
 
 
 
 
 

De zondares
De zondares
GIJ ZULT NIET DODEN...
Binnen de muren van een klooster heeft een afschuwelijk bloedbad plaatsgevonden. In de sneeuw vindt men twee nonnen, de dood, de and... »
 
 
 
 
 

De leerling set
De leerling set
 »
 
 
 
 
 

Incendio
Incendio
 »
 
 
 
 
 

De dood in de ogen
De dood in de ogen
'Dit is zinloos. Natuurlijk is je vader dood.' Willy's vader is een van de vele vermisten die de oorlog in Vietnam heeft opgeleverd. Sinds 1970, het jaa... »
 
 
 
 
 

Sterf twee keer
Sterf twee keer
<p>Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is d... »
 
 
 
 
 

Diagnose: Besmet
Diagnose: Besmet
Dokter Toby Harper heeft nachtdienst op de eerstehulpafdeling van het Springerziekenhuis als er een naakte, verwarde man binnen wordt gebracht. Het is onduid... »
 
 
 
 
 

Prijs van de waarheid
Prijs van de waarheid
'Geen tijd. Help me. Snel...' Uit de regen duikt plotseling een man voor haar auto op. Een doffe klap en daarna doodse stilte. Als verlamd staart Cathy naar ... »
 
 
 
 
 

The Mephisto Club
The Mephisto Club
Betselling author Tess Gerritsen delivers a terrifying story of Satanic ritualand secret societies. When medical examiner Maura Isles comes acrossdismembered... »