Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Diagnose besmet
Diagnose besmet
Dokter Toby Harper heeft nachtdienst op de eerstehulpafdeling van het Springer-ziekenhuis als er een man in kritieke conditie wordt binnengebracht. De verwar... »
 
 
 
 
 

Het spoor terug
Het spoor terug
'Dus jij wist niet dat je váder haar heeft vermoord?'Beryl Tavistock weet niet beter, of haar ouders zijn doodgeschoten in Parijs, in 1973. Dan wordt haar o... »
 
 
 
 
 

Ik weet een geheim
Ik weet een geheim
Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald e... »
 
 
 
 
 

Thief Of Hearts
Thief Of Hearts
Library Edition »
 
 
 
 
 

Verdacht van moord
Verdacht van moord
Bij onderzoek naar de moord op Richard Tremain wijst alle bewijs in de richting van Miranda Wood. Een crime passionnel, zo luidt de conclusie. Maar Miranda h... »
 
 
 
 
 

Sterf twee keer
Sterf twee keer
Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is dood... »
 
 
 
 
 

Meisje vermist
Meisje vermist
<p>Kat Novak, patholoog-anatoom, moet in een paar dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen die op verschillende dagen in een steegj... »
 
 
 
 
 

Stille getuige
Stille getuige
 »
 
 
 
 
 

Günahkar
Günahkar
 »
 
 
 
 
 

Diagnose besmet
Diagnose besmet
<p>Het einde is bijna ondragelijk spannend.' - <i>NBD | Biblion</i>
<i></i>
Een reeks onverklaarbare sterfgevallen komt aan het licht wanneer dokter Toby Ha... »