Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Diagnose besmet
Diagnose besmet
Dokter Toby Harper heeft nachtdienst op de eerstehulpafdeling van het Springer-ziekenhuis als er een man in kritieke conditie wordt binnengebracht. De verwar... »
 
 
 
 
 

Het spoor terug
Het spoor terug
'Dus jij wist niet dat je vĂ¡der haar heeft vermoord?'Beryl Tavistock weet niet beter, of haar ouders zijn doodgeschoten in Parijs, in 1973. Dan wordt haar o... »
 
 
 
 
 

Houd de dief
Houd de dief
Kan een dief het hart van een gentleman stelen?

In de gevangenis had Clea Rice zich voorgenomen de rest van haar leven op het rechte pad te blijve... »
 
 
 
 
 

De Mefisto Club
De Mefisto Club
<p>P E C C A V I Dit Latijnse woord is in bloed gekrast op de plek waar een jonge vrouw op nietsontziende wijze is vermoord: IK HEB GEZONDIGD. Het is bedoeld... »
 
 
 
 
 

De dood in de ogen
De dood in de ogen
'Dit is zinloos. Natuurlijk is je vader dood.'Willy's vader is een van de vele vermisten die de oorlog in Vietnam heeft opgeleverd. Sinds 1970, het jaar waar... »
 
 
 
 
 

De laatste sterft
De laatste sterft
Met trots kondigen wij de verschijning aan van de nieuwste thriller van Tess Gerritsen, waarin rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles opni... »
 
 
 
 
 

Het stille meisje
Het stille meisje
In Bostons Chinatown wordt de hand van een vrouw gevonden. Op het dak van een gebouw ligt haar lijk met een bijna afgehakt hoofd. Er worden twee zilvergrijze... »
 
 
 
 
 

Stille getuige
Stille getuige
 »
 
 
 
 
 

Sterf twee keer
Sterf twee keer
<p>Rechercheur Jane Rizzoli reist af naar Afrika om een macabere moord op een taxidermist te onderzoeken. Terwijl patholoog-anatoom Maura Isles zich buigt ov... »
 
 
 
 
 

Girl Missing
Girl Missing
Library Edition »