Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het aandenken door Tess Gerritsen

- Het aandenken
 
 
 
 
 
(5)

Bij het lezen van de eerste drie korte hoofdstukken vroeg ik me af waar dit naartoe moest en of dit wel aan mij besteed was.
Al snel kwam het verhaal goed op... »

- Het aandenken
 
 
 
 
 
(4)

iets meer moeite gehad om te lezen,je moet hier echt door museums en egyptische dingen. Voor mij was het onderwerp iets minder maar dat is voor iedereen pers... »

- Het aandenken
 
 
 
 
 
(4)

En ja hoor,weer een echt Gerritsen boek. Heerlijk spannend boek met wederom een knetterend eind ! Wat ik ook zo heerlijk vind is dat je personages uit vorige... »

Boeken zoals Het aandenken door Tess Gerritsen

Koud hart
Koud hart
De nieuwe Tess Gerritsen

Het verleden heeft gruwelijke tentakels

Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking in haar tuin: een begraven schedel – menselijk, vrouwelijk, en volgens patholoog-anatoom Maura Isle... »
Verdwijn
Verdwijn
ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVENEen naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. Maar als patholoog-anatoom Maura Isles de lijkenzak openritst, krijgt ze de schrik van haar leven. Het lijk op... »
Zustermoord
Zustermoord
Zustermoord, haar jongste boek, belooft veel goeds voor iedereen met stalen zenuwen: dokter Maura Isles komt oog in oog te staan met haar gewelddadig vermoorde evenbeeld. Op zoek naar antwoorden gaat Maura naar een kustplaatsje in Maine,... »

Prikbord

minie
minie heeft Het aandenken door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

16 September 2017, 15:34:31
Het aandenken
minie
minie heeft Het aandenken door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar collectie.
16 September 2017, 15:34:27
Het aandenken
m.pesman
m.pesman heeft Het aandenken door Tess Gerritsen toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

25 Juni 2017, 23:10:35
Het aandenken