Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Meisje vermist
Meisje vermist
Kat Novak is patholoog-anatoom en een vrouw die haar mannetje kan staan. Kat moet in een paar dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrou... »
 
 
 
 
 

Onder het mes
Onder het mes
'Dat was het. De hartmassage kan gestopt worden.' Het gebeurt niet elke dag dat er een collega voor je ligt op de operatietafel, dus is anesthesist Kate Ches... »
 
 
 
 
 

Houdt de dief
Houdt de dief
'Ze begonnen gewoon te schieten...'In de gevangenis had Clea Rice zich voorgenomen de rest van haar leven op het rechte pad te blijven. Maar wanneer ze per o... »
 
 
 
 
 

Speel met vuur
Speel met vuur
Julia Ansdell raakt in de greep van de Incendio-wals, een merkwaardig muziekstuk dat ze bij toeval ontdekt in een antiekwinkeltje in Rome. Als Julia de wals ... »
 
 
 
 
 

The Keepsake
The Keepsake
New York Times bestselling author Tess Gerritsen knows how to expertly dissecta brilliantly suspenseful story all the while keeping fascinated readersriveted... »
 
 
 
 
 

Totengrund
Totengrund
Roman »
 
 
 
 
 

Geen rust voor de doden
Geen rust voor de doden
Zesentwintig auteurs drukken elk hun stempel op het verhaal en bouwen de spanning op naar een explosieve finale. Wanneer Christopher Thomas, curator van het ... »
 
 
 
 
 

Prijs van de waarheid
Prijs van de waarheid
Uit de regen duikt plotseling een man voor haar auto op. Een doffe klap en daarna doodse stilte. Als verlamd staart Cathy naar de zwiepende ruitenwissers. Da... »
 
 
 
 
 

Vanish
Vanish
The beautiful woman appears to be just another corpse in the morgue. But whenmedical examiner Maura Isles looks down at the body she gets the fright of herli... »
 
 
 
 
 

The Bone Garden
The Bone Garden
Shifting seamlessly between the 1830s and present-day Boston, one of the world's bestselling authors delves into the past with a blazing new historical thril... »