Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dodenrol
Dodenrol
In het oude centrum van Charleston, in South Carolina, begint Kay Scarpetta een privépraktijk voor forensische pathologie. Scarpetta heeft met haar schat aa... »
 
 
 
 
 

Corpus delicti
Corpus delicti
Iemand achtervolgt Beryl Madison.
Iemand houdt haar in de gaten terwijl ze boodschappen doet en als ze thuis is. Ze wordt steeds vaker opgebeld en bedreigd. ... »
 
 
 
 
 

Corpus delicti
Corpus delicti
een Kay Scarpetta thriller. »
 
 
 
 
 

Mortuarium
Mortuarium
Patricia CornwellMortuariumEen Kay Scarpetta thrillerEen zesjarig jongetje is op gruwelijke wijze vermoord in zijn achtertuin. Vrij snel wordt een verdachte ... »
 
 
 
 
 

Kay Scarpetta thrillers
Kay Scarpetta thrillers
bevat: Fataal weekend ; Corpus delicti ; Al wat overblijft »
 
 
 
 
 

De Scarpetta factor
De Scarpetta factor
Kay Scarpetta is te gast in een praatprogramma op tv waar ze spreekt over de sensationele zaak van de vermiste, doodgewaande Hannah Starr. Wanneer ze na de u... »
 
 
 
 
 

Het kainsteken
Het kainsteken
een Kay Scarpetta thriller »
 
 
 
 
 

Aasvlieg
Aasvlieg
Kay Scarpetta is verhuisd naar Florida, op zoek naar rust na de traumatische gebeurtenissen in Virginia. Daar krijgt ze vrijwel meteen te maken met een aanta... »
 
 
 
 
 

Wespennest
Wespennest
De Zwarte Weduwe waart rond in Charlotte, North Carolina. Een meedogenloze moordenaar die het heeft voorzien op zakenlieden. Plaatsvervangend commissaris Vir... »
 
 
 
 
 

Fataal weekend
Fataal weekend
Fataal weekend is het allereerste boek uit de bloedstollend spannende Kay Scarpetta-serie van bestsellerauteur Patricia Cornwell. Het boek betekende Cornwell... »