Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zwarte hoek
Zwarte hoek
Op een Belgisch vrachtschip wordt het halfvergane lijk van een onbekende man aangetroffen. De autopsie door Richmonds patholoog-anatoom Kay Scarpetta lijkt n... »
 
 
 
 
 

Fataal weekend
Fataal weekend
Een seriemoordenaar waart rond in Richmond, Virginia. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta probeert met geavanceerde technieken rechercheur Pete Marino te helpen ... »
 
 
 
 
 

Kroongetuige
Kroongetuige
Kroongetuige is het zesentwintigste deel in de legendarische Kay Scarpetta-serie van Patricia Cornwell. Hoofdpatholoog-anatoom Kay Scarpetta is met veel tege... »
 
 
 
 
 

Wespennest
Wespennest
De Zwarte Weduwe waart rond in Charlotte, North Carolina. Een meedogenloze moordenaar die het heeft voorzien op zakenlieden. Plaatsvervangend commissaris Vir... »
 
 
 
 
 

Sporen
Sporen
Sporen is het dertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer... »
 
 
 
 
 

Scherp
Scherp
Vlak bij het huis van Kay Scarpetta wordt een leraar doodgeschoten. Scarpetta gaat meteen naar de plaats delict. Het blijkt om een precisieschot van veraf te... »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke dood
Onnatuurlijke dood
(POD) Onnatuurlijke dood is het achtste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze se... »
 
 
 
 
 

Het Kaïnsteken
Het Kaïnsteken
Het Kaïnsteken is het zesde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaa... »
 
 
 
 
 

Mortuarium
Mortuarium
Mortuarium is het achttiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteken... »
 
 
 
 
 

Chaos
Chaos
(POD) Chaos is het vierentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie ... »