Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zwarte hoek
Zwarte hoek
Zwarte hoek is het tiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie bestaat ui... »
 
 
 
 
 

Sporen
Sporen
(POD) Sporen is het dertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteke... »
 
 
 
 
 

Kay Scarpetta thrillers
Kay Scarpetta thrillers
bevat: Fataal weekend ; Corpus delicti ; Al wat overblijft »
 
 
 
 
 

De Scarpetta factor
De Scarpetta factor
Patholoog-anatoom Kay Scarpetta is tijdelijk in New York, waar ze te gast is in een televisieprogramma om te praten over de sensationele zaak van de vermiste... »
 
 
 
 
 

Corpus delicti
Corpus delicti
Corpus delicti is het tweede boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaa... »
 
 
 
 
 

Zwarte hoek
Zwarte hoek
De nachtmerrie begint als op een Belgisch vrachtschip het half vergane lijk wordt aangetroffen van een onbekende man.

Op het eerste gezicht gaat het om een ... »
 
 
 
 
 

Fataal weekend
Fataal weekend
Fataal weekend is het allereerste boek uit de bloedstollend spannende Kay Scarpetta-serie van bestsellerauteur Patricia Cornwell. Het boek betekende Cornwell... »
 
 
 
 
 

Doodsoorzaak
Doodsoorzaak
(POD) Doodsoorzaak is het zevende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, b... »
 
 
 
 
 

Mortuarium
Mortuarium
 »