Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rigor mortis
Rigor mortis
Rigor Mortis is het vierde uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit... »
 
 
 
 
 

Modus operandi
Modus operandi
(POD) Modus Operandi is het vijfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, ... »
 
 
 
 
 

Chaos
Chaos
Chaos is het vierentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteke... »
 
 
 
 
 

Corpus delicti
Corpus delicti
Iemand achtervolgt Beryl Madison.
Iemand houdt haar in de gaten terwijl ze boodschappen doet en als ze thuis is. Ze wordt steeds vaker opgebeld en bedreigd. ... »
 
 
 
 
 

Zwarte hoek
Zwarte hoek
Op een Belgisch vrachtschip wordt het halfvergane lijk van een onbekende man aangetroffen. De autopsie door Richmonds patholoog-anatoom Kay Scarpetta lijkt n... »
 
 
 
 
 

Fataal weekend
Fataal weekend
Een seriemoordenaar waart rond in Richmond, Virginia. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta probeert met geavanceerde technieken rechercheur Pete Marino te helpen ... »
 
 
 
 
 

Scherp
Scherp
(POD) Scherp is het tweeëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze bete... »
 
 
 
 
 

Gewetenloos
Gewetenloos
Gewetenloos is het drieëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, besta... »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke oorzaak
Onnatuurlijke oorzaak
<p>In de wildernis van Noord-Virginia worden de lichamen van twee kampeerders gevonden. De slachtoffers zijn zo toegetakeld dat ze niet meer herkenbaar zijn.... »