Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Scarpetta
Scarpetta
Patholoog-anatoom Kay Scarpetta vertrekt op verzoek van de politie naar... »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke oorzaak
Onnatuurlijke oorzaak
<p>In de wildernis van Noord-Virginia worden de lichamen van twee kampeerders gevonden. De slachtoffers zijn zo toegetakeld dat ze niet meer herkenbaar zijn.... »
 
 
 
 
 

Het Kaïnsteken
Het Kaïnsteken
(POD) Het Kaïnsteken is het zesde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, ... »
 
 
 
 
 

Wespennest
Wespennest
De Zwarte Weduwe waart rond in Charlotte, North Carolina. Een meedogenloze moordenaar die het heeft voorzien op zakenlieden. Plaatsvervangend commissaris Vir... »
 
 
 
 
 

Sporen
Sporen
Sporen is het dertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Pa... »
 
 
 
 
 

De brandhaard
De brandhaard
 »
 
 
 
 
 

De Scarpetta factor
De Scarpetta factor
(POD) De Scarpetta factor is het zeventiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. De... »
 
 
 
 
 

Link
Link
Link is het twintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Pat... »
 
 
 
 
 

Autopsie
Autopsie
<p>De grootste thrillerschrijfster aller tijden en de meest legendarische patholoog-anatoom uit de literatuur zijn terug voor het nieuwe, vijfentwingste deel... »
 
 
 
 
 

Mortuarium
Mortuarium
Mortuarium is het achttiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteken... »