Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aasvlieg
Aasvlieg
Aasvlieg is het twaalfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande ... »
 
 
 
 
 

Mortuarium
Mortuarium
(POD) Mortuarium is het achttiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie b... »
 
 
 
 
 

Zwarte hoek
Zwarte hoek
Op een Belgisch vrachtschip wordt het halfvergane lijk van een onbekende man aangetroffen. De autopsie door Richmonds patholoog-anatoom Kay Scarpetta lijkt n... »
 
 
 
 
 

Autopsie - Backcard + 5 ex.
Autopsie - Backcard + 5 ex.
De grootste thrillerschrijfster aller tijden en de meest legendarische patholoog-anatoom uit de literatuur zijn terug voor het nieuwe, vijfentwintigste deel ... »
 
 
 
 
 

Fataal weekend
Fataal weekend
Een seriemoordenaar waart rond in Richmond, Virginia. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta probeert met geavanceerde technieken rechercheur Pete Marino te helpen ... »
 
 
 
 
 

Scherp
Scherp
Vlak bij het huis van Kay Scarpetta wordt een leraar doodgeschoten. Scarpetta gaat meteen naar de plaats delict. Het blijkt om een precisieschot van veraf te... »
 
 
 
 
 

Aasvlieg
Aasvlieg
(POD) Aasvlieg is het twaalfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, best... »
 
 
 
 
 

Kay Scarpetta thrillers
Kay Scarpetta thrillers
bevat: Fataal weekend ; Corpus delicti ; Al wat overblijft »
 
 
 
 
 

Zuurstof
Zuurstof
<p>Op het sportveld van het Massachusetts Institute of Technology wordt het dode lichaam gevonden van Gail Shipton, een studente informatica. Ze is gewikkeld... »