Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Modus operandi
Modus operandi
Modus Operandi is het vijfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaa... »
 
 
 
 
 

Cornwell pakket BLZ
Cornwell pakket BLZ
 »
 
 
 
 
 

Modus operandi
Modus operandi
(POD) Modus Operandi is het vijfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, ... »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke dood
Onnatuurlijke dood
Een Kay Scarpetta Factor / 08 »
 
 
 
 
 

Chaos
Chaos
Chaos is het vierentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteke... »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke oorzaak
Onnatuurlijke oorzaak
<p>In de wildernis van Noord-Virginia worden de lichamen van twee kampeerders gevonden. De slachtoffers zijn zo toegetakeld dat ze niet meer herkenbaar zijn.... »
 
 
 
 
 

Zwarte hoek
Zwarte hoek
Zwarte hoek is het tiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie bestaat ui... »
 
 
 
 
 

Sporen
Sporen
(POD) Sporen is het dertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteke... »
 
 
 
 
 

Aasvlieg
Aasvlieg
Kay Scarpetta is verhuisd naar Florida, op zoek naar rust na de traumatische gebeurtenissen in Virginia. Daar krijgt ze vrijwel meteen te maken met een aanta... »
 
 
 
 
 

Scherp
Scherp
(POD) Scherp is het tweeëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze bete... »