Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aasvlieg
Aasvlieg
(POD) Aasvlieg is het twaalfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, best... »
 
 
 
 
 

Fataal weekend
Fataal weekend
Fataal weekend is het allereerste boek uit de bloedstollend spannende Kay Scarpetta-serie van bestsellerauteur Patricia Cornwell. Het boek betekende Cornwell... »
 
 
 
 
 

Gewetenloos
Gewetenloos
Gewetenloos is het drieëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, besta... »
 
 
 
 
 

De Scarpetta factor
De Scarpetta factor
(POD) De Scarpetta factor is het zeventiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. De... »
 
 
 
 
 

De brandhaard
De brandhaard
De brandhaard is het negende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteken... »
 
 
 
 
 

Al wat overblijft
Al wat overblijft
(POD) Al wat overblijft is het derde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie... »
 
 
 
 
 

De Scarpetta Factor
De Scarpetta Factor
Kay Scarpetta is te gast in een praatprogramma op tv waar ze spreekt over de sensationele zaak van de vermiste, doodgewaande Hannah Starr. Wanneer ze na de u... »
 
 
 
 
 

Het kaïnsteken
Het kaïnsteken
Een Kay Scarpetta Factor / 06 »
 
 
 
 
 

Mortuarium
Mortuarium
Een zesjarig jongetje is op gruwelijke wijze vermoord in zijn achtertuin. Vrij snel wordt een verdachte opgepakt die de moord bekent: Johnny Donahue. Maar da... »
 
 
 
 
 

Scherp
Scherp
 »