Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Dodenrol door Patricia Cornwell

- Dodenrol
 
 
 
 
 
(3)

De eerste bladzijden van dit boek bezorgden me al kippenvel en de rest van het verhaal deed er niet voor onder. Een echte Kay Scarpetta thriller van Patricia... »

Boeken zoals Dodenrol door Patricia Cornwell

Het eindstation
Het eindstation
'Het Eindstation' is een toevluchtsoord voor hen die nergens anders meer terecht kunnen. Het is een bureau dat is gespecialiseerd in (ogenschijnlijk) hopeloze zaken. Nu moet ook Kay Scarpetta een beroep doen op Het Eindstation, de organi... »
Corpus delicti
Corpus delicti
Iemand achtervolgt Beryl Madison. Iemand houdt haar in de gaten terwijl ze boodschappen doet en als ze thuis is. Ze wordt steeds vaker opgebeld en bedreigd. Doodsbang vlucht ze naar Key West. Maar eens moet ze terug naar huis. Die nacht ... »
Waar rook is...
Waar rook is...
Tot zijn grote schrik treft Martin Snell op zijn vroege melkronde niet de zeer aantrekkelijke bewoonster van Celandine Cottage aan, maar slechts de Geblakerde resten van het vijftiende-eeuwse landhuisje in Kent. Op de bovenste verdiepi... »

Prikbord

M-aartjee
M-aartjee heeft Dodenrol door Patricia Cornwell toegevoegd aan haar collectie.
16 Februari 2015, 12:30:45
Dodenrol
Betty
Betty heeft Dodenrol door Patricia Cornwell toegevoegd aan haar collectie.
20 November 2013, 21:20:58
Dodenrol
Heidi
Heidi heeft Dodenrol door Patricia Cornwell toegevoegd aan haar verlanglijst.
18 Oktober 2012, 8:08:03
Dodenrol