Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zuurstof
Zuurstof
Patricia Cornwell
Zuurstof
Scarpetta thriller # 21

Studente vermoord: geen sporen
Op het sportveld van het MIT wordt een lijk gevonden. Het is van Gail Sh... »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke oorzaak
Onnatuurlijke oorzaak
<p>In de wildernis van Noord-Virginia worden de lichamen van twee kampeerders gevonden. De slachtoffers zijn zo toegetakeld dat ze niet meer herkenbaar zijn.... »
 
 
 
 
 

Sporen
Sporen
Sporen is het dertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer... »
 
 
 
 
 

Het eindstation
Het eindstation
Ik staar de duisternis in, half gelovend dat ik, als de morgen komt, zal ontdekken dat wat er is gebeurd, gewoon weer een van mijn akelige dromen is geweest.... »
 
 
 
 
 

Dodenrol
Dodenrol
Dodenrol is het vijftiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende... »
 
 
 
 
 

Scarpetta
Scarpetta
Scarpetta is het zestiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende... »
 
 
 
 
 

Chaos
Chaos
(POD) Chaos is het vierentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie ... »
 
 
 
 
 

Autopsie
Autopsie
<p>De grootste thrillerschrijfster aller tijden en de meest legendarische patholoog-anatoom uit de literatuur zijn terug voor het nieuwe, vijfentwingste deel... »
 
 
 
 
 

Rigor mortis
Rigor mortis
Patricia CornwellRigor mortisEen Kay Scarpetta thrillerRonnie Joe Waddell wordt, na tien jaar dodencel, op de elektrische stoel geëxecuteerd. Conform de pro... »
 
 
 
 
 

Kroongetuige
Kroongetuige
Kroongetuige is het zesentwintigste deel in de legendarische Kay Scarpetta-serie van Patricia Cornwell. Hoofdpatholoog-anatoom Kay Scarpetta is met veel tege... »