Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het front
Het front
Rechercheur Winston Garano wordt door zijn ambitieuze baas Monique Lamont opgezadeld met een hopeloze cold case. Lamont denkt met het oplossen van deze oude ... »
 
 
 
 
 

Roofdier
Roofdier
Roofdier is het veertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaand... »
 
 
 
 
 

Link
Link
(POD) Link is het twintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteken... »
 
 
 
 
 

Autopsie
Autopsie
De grootste thrillerschrijfster allertijden en de meest legendarische patholoog-anatoom uit de literatuur zijn terug voor het nieuwe, vijfentwingste deel in ... »
 
 
 
 
 

Hondeneiland
Hondeneiland
 »
 
 
 
 
 

Het risico
Het risico
In Het risico van internationaal bestsellerauteur Patricia Cornwell, bekend van haar Kay Scarpetta-serie, moet rechercheur Winston Garano achter een twintig ... »
 
 
 
 
 

Al wat overblijft
Al wat overblijft
Al wat overblijft is het derde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, best... »
 
 
 
 
 

Rigor mortis
Rigor mortis
(POD) Rigor Mortis is het vierde uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaan... »