Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nazomer
Nazomer
Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot eveneme... »
 
 
 
 
 

Verschleppt
Verschleppt
Linda Roloffs Sechster Fall »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
<b>Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2023</b>Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-... »
 
 
 
 
 

Border Collie
Border Collie
De Border Collie is een van de populairste hondenrassen. Toch is dit ras niet voor iedereen geschikt. Border Collies hebben veel beweging en bezigheid nodig ... »
 
 
 
 
 

Labyrint - De verhalen
Labyrint - De verhalen
<p>Dwarsligger 650 is <em>Labyrint – de verhalen </em>van Esther Verhoef.</p><p>In <em>Labyrint – de verhalen </em>komt alles van Nederlands succesvolste... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
<p>In de broererige, zinderende en donkere psychologische thriller <em>Close-up</em> van bestsellerauteur Esther Verhoef probeert Margot haar leven opnieuw o... »
 
 
 
 
 

Pastorale brieven
Pastorale brieven
een praktische bijbelverklaring »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

Katten fokken
Katten fokken
Wanneer mensen een poes hebben ligt een nestje kittens binnen bereik. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? In deze basisgids vindt u allerlei ti... »