Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Déjà vu
Déjà vu
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfj... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot
evenem... »
 
 
 
 
 

Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Knaagdieren zijn populaire huisdieren. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien deze interessante dieren betrekkelijk weinig eisen stellen en goedkoop in ... »
 
 
 
 
 

Alles te verliezen
Alles te verliezen
'Alles te verliezen' is een literaire thriller van bestsellerauteur Esther Verhoef. Het boek werd genomineerd voor de NS Publieksprijs en de Zilveren Vingera... »
 
 
 
 
 

Britse Korthaar
Britse Korthaar
Brits- Korthaarkatten behoren tot de populairste kattenrassen.

Gezien hun gemoedelijke, stabiele aard en hun aantrekkelijke uiterlijk is dat niet zo verwond... »
 
 
 
 
 

Kippen
Kippen
Kippen zijn als huisdier in opkomst. Van oudsher een boerderijdier, wordt de kip nu in toenemende mate in (stads)tuinen gehouden. Groenafval en brood eten ki... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezo... »
 
 
 
 
 

Rendez-Vous
Rendez-Vous
 »
 
 
 
 
 

StripGlossy 8
StripGlossy 8
In deze uitgave staat de terugkeer van De Generaal centraal met: een exclusief interview over de maker Peter de Smet met zijn familieleden, de allereerste st... »