Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Konijnen
Konijnen
Konijnen zijn onverminderd populaire huisdieren en hun populariteit neemt alsmaar toe. Toch is er nog zo veel wat we niet weten over deze dieren. In deze bas... »
 
 
 
 
 

Adrianus van Veldhuizen
Adrianus van Veldhuizen
Nieuwtestamenticus maar vooral praktisch theoloog »
 
 
 
 
 

Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Rendez-vous is verfilmd onder regie van Antoinette Beumer (bekend van Soof, Loft, De gelukkige huisvrouw) en vanaf 4 juni te zien in de bioscoop. De hoofdrol... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
Luxe gebonden editie van Esther Verhoefs Façade met goud op snee en een leeslint.Hij leek zo aardig.Dat je hem ontmoette, was toeval.Of niet?Twee jaar na ha... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
dwarsligger 485 Esther Verhoef Nazomer

Twee werelden.
Eén vrouw.
Nazomer

Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf... »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezo... »
 
 
 
 
 

Franse Bulldog
Franse Bulldog
Voor iedereen die erover denkt een Franse Bulldog als huisgenoot op te nemen of die er al een heeft, is deze gids geschreven. Achtereenvolgens worden de gesc... »
 
 
 
 
 

Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Knaagdieren zijn populaire huisdieren. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien deze interessante dieren betrekkelijk weinig eisen stellen en goedkoop in ... »
 
 
 
 
 

Britse Korthaar
Britse Korthaar
Brits- Korthaarkatten behoren tot de populairste kattenrassen.Gezien hun gemoedelijke, stabiele aard en hun aantrekkelijke uiterlijk is dat niet zo verwonder... »