Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Na sluitingstijd
Na sluitingstijd
“Na sluitingstijd” is het eerste verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Ve... »
 
 
 
 
 

Kippen
Kippen
Kippen zijn als huisdier in opkomst. Van oudsher een boerderijdier, wordt de kip nu in toenemende mate in (stads)tuinen gehouden. Groenafval en brood eten ki... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
Hij leek zo aardig.Dat je hem ontmoette, was toeval.Of niet?Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie... »
 
 
 
 
 

Hingabe (daisy)
Hingabe (daisy)
 »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther Verhoef<br/>Nazomer<br/><br/>Twee werelden.<br/>Eén vrouw.<br/>Nazomer<br/><br/>Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. ... »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
 »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
 »
 
 
 
 
 

Nouveau Riche
Nouveau Riche
‘Is er een moment geweest, één moment, dat ik twijfelde? Een ogenblik van bezinning, introspectie, waarin ik niet alleen maar dacht aan de beloning…? N... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanw... »