Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Labyrint - De verhalen
Labyrint - De verhalen
<p>Dwarsligger 650 is <em>Labyrint – de verhalen </em>van Esther Verhoef.</p><p>In <em>Labyrint – de verhalen </em>komt alles van Nederlands succesvolste... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
<p>In de broererige, zinderende en donkere psychologische thriller <em>Close-up</em> van bestsellerauteur Esther Verhoef probeert Margot haar leven opnieuw o... »
 
 
 
 
 

Heilige Birmaan
Heilige Birmaan
De Heilige Birmaan is wereldwijd n van de bekendste en meest geliefde kattenrassen. In deze basisgids worden alle belangrijke facetten van het houden en verz... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?<br/>Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van ... »
 
 
 
 
 

Duitse Dog
Duitse Dog
De Duitse dog wordt de Apollo onder de honden genoemd en hij maakt die naam meer dan waar. Met zijn majestueuze voorkomen en zachtaardige aard is dit ras al ... »
 
 
 
 
 

Labyrint - De verhalen
Labyrint - De verhalen
<p>In <em>Labyrint – de verhalen </em>komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslep... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011! Stem via www.nspublieksprijs.nlAls de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, b... »
 
 
 
 
 

Op de bonnefooi door Frankrijk
Op de bonnefooi door Frankrijk
<p>Niet meer jakkeren van Brabant naar de Dordogne en vice versa, maar genieten van de reis zélf. Esther Verhoef en haar man Berry proberen het, en trekken ... »