Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Déjà-vu
Déjà-vu
<p>In de razendspannende psychologische thriller Déja vu van bestsellerauteur Esther Verhoef raakt de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste kwij... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther VerhoefNazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op ... »
 
 
 
 
 

Golden Retriever
Golden Retriever
De Golden retriever is al jarenlang een heel populaire rashond. Dat is niet verwonderlijk Goldens zijn zeer sociaal en vriendelijk en hebben een evenwichtig ... »
 
 
 
 
 

Duitse herder
Duitse herder
De Duitse Herder kan zonder overdrijving 's werelds populairste werk-, sport- en gezinshond worden genoemd. Niet alleen de uitmuntende werkcapaciteiten, inte... »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen... »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
<p><em>De kraamhulp</em> beschrijft beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust komen bij elkaar in een be... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
<p>Dwarsligger 669 is <em>Façade </em>van Esther Verhoef, een beklemmende thriller die je in één ruk uit wilt lezen.</p><p>Hij leek zo aardig. Het was toe... »
 
 
 
 
 

Is uw man al af?
Is uw man al af?
In 'Is uw man al af? zijn de leukste columns gebundeld, die bestsellerauteur Esther Verhoef schreef voor weekblad 'Margriet'. Ze was jarenlang geliefd column... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
<p>In de zinderende psyhologische thriller <em>Rendez-vous</em> verhuist Simone, een 34-jarige vrouw, samen met haar man en twee kinderen naar Zuid-Frankrijk... »