Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij
In Stil in mij. Overleven bij de nonnen vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen b... »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens ster... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
<p>In de broererige, zinderende en donkere psychologische thriller <em>Close-up</em> van bestsellerauteur Esther Verhoef probeert Margot haar leven opnieuw o... »
 
 
 
 
 

Honden fokken
Honden fokken
Wanneer mensen een teef hebben ligt een nestje pups binnen bereik. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal blij kijken? In deze basisgids vindt u allerlei tips... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther Verhoef<br/>Nazomer<br/><br/>Twee werelden.<br/>Eén vrouw.<br/>Nazomer<br/><br/>Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. ... »
 
 
 
 
 

Hingabe
Hingabe
Hingabe »