Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
Hij leek zo aardig.Dat je hem ontmoette, was toeval.Of niet?Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie... »
 
 
 
 
 

De grote honden encyclopedie
De grote honden encyclopedie
In de Grote Hondenencylopedie vindt u uitgebreide rasbeschrijvingen van vrijwel alle rashonden ter wereld. Naast bekende en geliefde rassen als Golden Retrie... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011! Stem via www.nspublieksprijs.nlAls de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, b... »
 
 
 
 
 

Kippen encyclopedie
Kippen encyclopedie
Het houden van kippen is de laatste jaren opvallend populair geworden. Was het houden van kippen vroeger voorbehouden aan boeren en mensen die vrij woonden, ... »
 
 
 
 
 

De stagiaire
De stagiaire
“De stagiaire” is het tweede verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoe... »
 
 
 
 
 

Déjà vu 3voor2 2011
Déjà vu 3voor2 2011
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfj... »