Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Offline
Offline
“Offline” is het derde verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoef door... »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij
In <em>Stil in mij. Overleven bij de nonnen</em> vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther VerhoefNazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op ... »
 
 
 
 
 

Handboek katten fokken
Handboek katten fokken
Handboek
Katten fokken
Een onmisbare, waardevolle en zeer uitgebreide gids boordevol praktijkgerichte informatie voor eenieder die zich bezighoudt - of bezig... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft zich een half jaar eer... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie
Illustrierte Kaninchen- und Nagetiere-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezo... »
 
 
 
 
 

Een kat in huis
Een kat in huis
Een kat in huis
In Basisgids Een kat in huis wordt een helder en deskundig antwoord gegeven op talloze vragen waar nieuwbakken - maar soms ook meer ervaren -... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
Hij leek zo aardig.
Dat je hem ontmoette, was toeval.
Of niet?

Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vaka... »