Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nazomer
Nazomer
Esther Verhoef
Nazomer

Twee werelden.
Eén vrouw.
Nazomer

Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wo... »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij
In <em>Stil in mij. Overleven bij de nonnen</em> vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door... »
 
 
 
 
 

Offline
Offline
“Offline” is het derde verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoef door... »
 
 
 
 
 

Handboek katten fokken
Handboek katten fokken
Handboek
Katten fokken
Een onmisbare, waardevolle en zeer uitgebreide gids boordevol praktijkgerichte informatie voor eenieder die zich bezighoudt - of bezig... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft zich een half jaar eer... »
 
 
 
 
 

StripGlossy 8
StripGlossy 8
In deze uitgave staat de terugkeer van De Generaal centraal met: een exclusief interview over de maker Peter de Smet met zijn familieleden, de allereerste st... »
 
 
 
 
 

Rottweiler
Rottweiler
De Rottweiler is een van de populairste hondenrassen. Het ras staat wereldwijd bekend om zijn imposante uiterlijk en waakzaamheid, maar ook zijn onovertroffe... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanw... »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
 »
 
 
 
 
 

Border Collie
Border Collie
De Border Collie is een van de populairste hondenrassen. Toch is dit ras niet voor iedereen geschikt. Border Collies hebben veel beweging en bezigheid nodig ... »