Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stil in mij
Stil in mij
In <em>Stil in mij. Overleven bij de nonnen</em> vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door... »
 
 
 
 
 

Offline
Offline
“Offline” is het derde verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoef door... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther VerhoefNazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op ... »
 
 
 
 
 

Handboek katten fokken
Handboek katten fokken
Handboek
Katten fokken
Een onmisbare, waardevolle en zeer uitgebreide gids boordevol praktijkgerichte informatie voor eenieder die zich bezighoudt - of bezig... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft zich een half jaar eer... »
 
 
 
 
 

De Nachtdienst
De Nachtdienst
Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst.
Nu ben je nooit meer veilig.

Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de prak... »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
<b>Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2023</b>Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-... »
 
 
 
 
 

Verstoßen
Verstoßen
 »
 
 
 
 
 

Britse Korthaar
Britse Korthaar
Brits- Korthaarkatten behoren tot de populairste kattenrassen.Gezien hun gemoedelijke, stabiele aard en hun aantrekkelijke uiterlijk is dat niet zo verwonder... »
 
 
 
 
 

De Nachtdienst
De Nachtdienst
De nieuwe Esther Verhoef - spannender dan ooitEen mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst. Nu ben je nooit meer veilig.Dierenarts Emma van Eerd woont m... »