Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

StripGlossy 8
StripGlossy 8
In deze uitgave staat de terugkeer van De Generaal centraal met: een exclusief interview over de maker Peter de Smet met zijn familieleden, de allereerste st... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
De literaire thriller 'Déjà-vu' van bestsellerauteur Esther Verhoef won in 2011 de NS Publieksprijs. Het boek werd genomineerd voor de Zilveren Vingerafdru... »
 
 
 
 
 

Katten fokken
Katten fokken
Wanneer mensen een poes hebben ligt een nestje kittens binnen bereik. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? In deze basisgids vindt u allerlei ti... »
 
 
 
 
 

Adrianus van Veldhuizen
Adrianus van Veldhuizen
Nieuwtestamenticus maar vooral praktisch theoloog »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij
In Stil in mij. Overleven bij de nonnen vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen b... »
 
 
 
 
 

Bullmastiff
Bullmastiff
De Bullmastiff is een bijzondere rashond die de afgelopen jaren steeds meer in populariteit toeneemt. In deze basisgids vindt u alle belangrijke informatie o... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen... »
 
 
 
 
 

Geillustreerde Honden encyclopedie
Geillustreerde Honden encyclopedie
In deze encyclopedie worden meer dan 225 hondenrassen behandeld, waarbij voornamelijk wordt ingegaan op eigenschapen die voor u van belang zijn. Het karakter... »
 
 
 
 
 

De opvoeding van de pup
De opvoeding van de pup
Opvoeding van de Pup is een onmisbare handleiding voor iedereen die een puppy heeft of er één wil aanschaffen. De informatie in De Opvoeding van de Pup ste... »