Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een kat in huis
Een kat in huis
Een kat in huis
In Basisgids Een kat in huis wordt een helder en deskundig antwoord gegeven op talloze vragen waar nieuwbakken - maar soms ook meer ervaren -... »
 
 
 
 
 

Labyrint - De verhalen
Labyrint - De verhalen
<p>Dwarsligger 650 is <em>Labyrint – de verhalen </em>van Esther Verhoef.</p><p>In <em>Labyrint – de verhalen </em>komt alles van Nederlands succesvolste... »
 
 
 
 
 

Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie
Illustrierte Hühner-Enzyklopädie »
 
 
 
 
 

Jack Russel Terrier
Jack Russel Terrier
De kortbenige Jack Russel terriër en de Parson Jack Russel Terriër zijn twee rassen die veel op elkaar lijken. Beide zijn actief, onvermoeibaar en uiterst ... »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

Déjà vu 3voor2 2011
Déjà vu 3voor2 2011
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfj... »
 
 
 
 
 

Konijnen
Konijnen
Konijnen zijn onverminderd populaire huisdieren en hun populariteit neemt alsmaar toe. Toch is er nog zo veel wat we niet weten over deze dieren. In deze bas... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther Verhoef<br/>Nazomer<br/><br/>Twee werelden.<br/>Eén vrouw.<br/>Nazomer<br/><br/>Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. ... »