Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alter ego
Alter ego
Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens ster... »
 
 
 
 
 

Abscheu
Abscheu
 »
 
 
 
 
 

StripGlossy 8
StripGlossy 8
In deze uitgave staat de terugkeer van De Generaal centraal met: een exclusief interview over de maker Peter de Smet met zijn familieleden, de allereerste st... »
 
 
 
 
 

Op de bonnefooi door Frankrijk
Op de bonnefooi door Frankrijk
<p>Niet meer jakkeren van Brabant naar de Dordogne en vice versa, maar genieten van de reis zélf. Esther Verhoef en haar man Berry proberen het, en trekken ... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

De mooiste tijd van je leven
De mooiste tijd van je leven
<p>Vol levenslust trekt Esther Verhoef er in <em>De mooiste tijd van je leven </em>op uit.</p><p>De kinderen zijn uitgevlogen, haar agenda is leger en het is... »
 
 
 
 
 

Nouveau Riche
Nouveau Riche
‘Is er een moment geweest, één moment, dat ik twijfelde? Een ogenblik van bezinning, introspectie, waarin ik niet alleen maar dacht aan de beloning…? N... »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij
In Stil in mij. Overleven bij de nonnen vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen b... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Simone, een 34-jarige vrouw, verhuist samen met haar man en twee kinderen naar Zuid-Frankrijk. Ze kopen een bouwvallig landhuis om in te kunnen wonen en een ... »
 
 
 
 
 

Labyrint - De verhalen
Labyrint - De verhalen
<p>Dwarsligger 650 is <em>Labyrint – de verhalen </em>van Esther Verhoef.</p><p>In <em>Labyrint – de verhalen </em>komt alles van Nederlands succesvolste... »