Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De kraamhulp
De kraamhulp
 »
 
 
 
 
 

Worst case scenario
Worst case scenario
Een spannend verhaal van meermaals bekroonde bestsellerschrijfster Esther Verhoef. In Worst case scenario heeft Tessa een eerste date met een angstaanjagend ... »
 
 
 
 
 

Tegenlicht
Tegenlicht
 »
 
 
 
 
 

Kippen
Kippen
Kippen zijn als huisdier in opkomst. Van oudsher een boerderijdier, wordt de kip nu in toenemende mate in (stads)tuinen gehouden. Groenafval en brood eten ki... »
 
 
 
 
 

De stagiaire
De stagiaire
“De stagiaire” is het tweede verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoe... »
 
 
 
 
 

Der Geliebte
Der Geliebte
Der Geliebte »
 
 
 
 
 

Nouveau Riche
Nouveau Riche
‘Is er een moment geweest, één moment, dat ik twijfelde? Een ogenblik van bezinning, introspectie, waarin ik niet alleen maar dacht aan de beloning…? N... »
 
 
 
 
 

De grote honden encyclopedie
De grote honden encyclopedie
Wist u dat er honden zijn met zwemvliezen, of met een niet-verharende vacht? En dat sommige hondenrassen de kuierlatten nemen als ze de kans krijgen, en ande... »
 
 
 
 
 

De hond
De hond
 »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanw... »