Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De grote honden encyclopedie
De grote honden encyclopedie
Wist u dat er honden zijn met zwemvliezen, of met een niet-verharende vacht? En dat sommige hondenrassen de kuierlatten nemen als ze de kans krijgen, en ande... »
 
 
 
 
 

Na sluitingstijd
Na sluitingstijd
“Na sluitingstijd” is het eerste verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Ve... »
 
 
 
 
 

De ontmoeting
De ontmoeting
Het boek De ontmoeting gaat over de 38-jarige Bieke die op zoek gaat naar haar jeugdliefde. Ze raakt hierdoor verstrikt tussen verleden en heden en kan ficti... »
 
 
 
 
 

Katten fokken
Katten fokken
Wanneer mensen een poes hebben ligt een nestje kittens binnen bereik. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? In deze basisgids vindt u allerlei ti... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
Hij leek zo aardig.
Dat je hem ontmoette, was toeval.
Of niet?

Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vaka... »
 
 
 
 
 

Hingabe (daisy)
Hingabe (daisy)
 »
 
 
 
 
 

Adrianus van Veldhuizen
Adrianus van Veldhuizen
Nieuwtestamenticus maar vooral praktisch theoloog »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanw... »
 
 
 
 
 

Bullmastiff
Bullmastiff
De Bullmastiff is een bijzondere rashond die de afgelopen jaren steeds meer in populariteit toeneemt. In deze basisgids vindt u alle belangrijke informatie o... »