Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kippen
Kippen
Kippen zijn als huisdier in opkomst. Van oudsher een boerderijdier, wordt de kip nu in toenemende mate in (stads)tuinen gehouden. Groenafval en brood eten ki... »
 
 
 
 
 

Konijnen
Konijnen
Konijnen zijn onverminderd populaire huisdieren en hun populariteit neemt alsmaar toe. Toch is er nog zo veel wat we niet weten over deze dieren. In deze bas... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
Hij leek zo aardig.Dat je hem ontmoette, was toeval.Of niet?Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie... »
 
 
 
 
 

Hingabe (daisy)
Hingabe (daisy)
 »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
 »
 
 
 
 
 

De opvoeding van de pup
De opvoeding van de pup
Opvoeding van de Pup is een onmisbare handleiding voor iedereen die een puppy heeft of er één wil aanschaffen. De informatie in De Opvoeding van de Pup ste... »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
 »
 
 
 
 
 

Nouveau Riche
Nouveau Riche
‘Is er een moment geweest, één moment, dat ik twijfelde? Een ogenblik van bezinning, introspectie, waarin ik niet alleen maar dacht aan de beloning…? N... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanw... »