Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dit is liefde!
Dit is liefde!
Een bijzondere liefdesroman van topper Roos Verlinden die zich afspeelt op Texel. Samen met haar man Siebe woont Eline in een heerlijk huis op Texel.Deze zom... »
 
 
 
 
 

Vrouwen voor de wind
Vrouwen voor de wind
Elke Petterson, gescheiden en twee zoons, maakt met de Vrouwe Jeltje een meerdaagse solo zeiltocht over het IJsselmeer. Dat doet ze om haar moed te testen en... »
 
 
 
 
 

En morgen beginnen
En morgen beginnen
Tienke Prumel is de vijftig gepasseerd en werkt als praktijkcoördinator in een paramedisch centrum, terwijl haar voormalige partner, kunstschilder Pedro, we... »
 
 
 
 
 

Via Maria Sofia
Via Maria Sofia
Silke schrijft een brochuretekst voor een klant in de Franse Champagnestreek, waar haar eigen overgrootmoeder na vele verhuizingen met haar echtgenoot ooit t... »
 
 
 
 
 

Ja, duizendmaal ja
Ja, duizendmaal ja
 »
 
 
 
 
 

Set
Set
Werkstoffubergreifendes Entwerfen Und Konstruieren »
 
 
 
 
 

Mammoet wet
Mammoet wet
 »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

Deelgenoten
Deelgenoten
Partenspelers, Deel 2: Deelgenoten.Ze is niet piepjong, maar ook niet stokoud. Ze woont een jaar in Denemarken met de man die ze in een tijdelijk verblijf op... »
 
 
 
 
 

Gênant
Gênant
Els de Vries woont de crematieplechtigheid bij van haar overbuurvrouw Delphine; een fascinerende vrouw over wie behoorlijk werd geroddeld. In de aula ziet ze... »