Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de liefde
Op de liefde
Vijf jaar geleden overleed Charles, de grote liefde van Carry van der Waterlingen (53). Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

Zomervrouw
Zomervrouw
 »
 
 
 
 
 

Vrouwen voor de wind
Vrouwen voor de wind
Elke Petterson, gescheiden en twee zoons, maakt met de Vrouwe Jeltje een meerdaagse solo zeiltocht over het IJsselmeer. Dat doet ze om haar moed te testen en... »
 
 
 
 
 

Gemengde rozen
Gemengde rozen
Een kleurrijk boeket van puntige columns en romantische verhalen van topschrijfster Roos Verlinden. Lach óók eens om jezelf. Proef aan romantiek en vrijhei... »
 
 
 
 
 

Liefde op Texel & Die tweede man
Liefde op Texel & Die tweede man

Van Roos Verlinden, schrijfster van herkenbare romans voor vrouwen, met inmiddels een trouw en enthousiast lezerspubliek, zullen dit najaar twee boeken vers... »
 
 
 
 
 

Poolnacht
Poolnacht
 »
 
 
 
 
 

Nu of nooit
Nu of nooit
Babs Verhoef is wegbezuinigd als receptioniste bij een krantenuitgeverij. Over een halfjaar kan ze in een nieuwe baan beginnen, bij een groepje startende ond... »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Al eeuwenlang dromen vrouwen van alle leeftijden diep in hun hart van liefde en romantiek. Ook in onze moderne tijd vinden vrouwen en meisjes het fijn om - n... »