Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de liefde
Op de liefde
Vijf jaar geleden overleed Charles, de grote liefde van Carry van der Waterlingen (53). Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

En morgen beginnen
En morgen beginnen
Tienke Prumel is de vijftig gepasseerd en werkt als praktijkcoördinator in een paramedisch centrum, terwijl haar voormalige partner Pedro, kunstschilder, is... »
 
 
 
 
 

Deelgenoten
Deelgenoten
Partenspelers, Deel 2: Deelgenoten.Ze is niet piepjong, maar ook niet stokoud. Ze woont een jaar in Denemarken met de man die ze in een tijdelijk verblijf op... »
 
 
 
 
 

Te druk voor de liefde
Te druk voor de liefde
Twee jaar na haar scheiding besluit charmante, onhandige Tilly om geen energie meer aan daten en mannen te verspillen.
Ze is veel te druk voor de liefde en w... »
 
 
 
 
 

68 roosjes
68 roosjes
Treffende thema’s in deze selectie columns. Ze gaan over domme dingen, onhandigheid, wijsheid en over kansen in de liefde. Leef mee met een bescheiden vrou... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel leidt het secretariaat van een internistenmaatschap. Ze is zich bewust van het keurslijf dat de deftige familie van haar overleden man haar oplegt. Ze... »
 
 
 
 
 

Eens een romance
Eens een romance
Iris Hazemeier is getrouwd met een huisarts. Destijds werkte ze in zijn praktijk als assistente en toen zijn vrouw vrouw kort na de geboorte van hun vierde k... »
 
 
 
 
 

Het ware geluk
Het ware geluk
Een heerlijke vrouwenroman van topper Roos Verlinden!Fleur van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaarskantoor ... »