Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zomervrouw
Zomervrouw
Olga is voor de tweede keer aan het scheiden. Hij was wéér de verkeerde man! Dan daagt de derde op in Frankrijk, waar Olga een vriendin van vroeger opzoekt... »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Al eeuwenlang dromen vrouwen van alle leeftijden diep in hun hart van liefde en romantiek. Ook in onze moderne tijd vinden vrouwen en meisjes het fijn om - n... »
 
 
 
 
 

Gênant
Gênant
Els de Vries woont de crematieplechtigheid bij van haar overbuurvrouw Delphine; een fascinerende vrouw over wie behoorlijk werd geroddeld. In de aula ziet ze... »
 
 
 
 
 

Die tweede man
Die tweede man
Dit boek beschrijft de wederwaardigheden van Merel, een freelance journaliste van tegen de vijftig, die bovendien weduwe is. Nu haar drie kinderen de deur ui... »
 
 
 
 
 

Hé hallo
Hé hallo
Lotte was na haar scheiding nogal op zoek naar een nieuwe man. Overgangsklachten staken een spaak in het wiel. Intussen voelt ze zich goed met haar baan en m... »
 
 
 
 
 

Hé hallo
Hé hallo
Lotte van der Elster (54) is sinds acht jaar gescheiden en heeft twee volwassen dochters, waarvan er een tijdelijk weer bij haar woont.

Na haar scheiding i... »
 
 
 
 
 

Gemengde rozen
Gemengde rozen
Een kleurrijk boeket van puntige columns en romantische verhalen van topschrijfster Roos Verlinden. Lach óók eens om jezelf. Proef aan romantiek en vrijhei... »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
De vijfentwintigste zonnige liefdesroman voor rijpere vrouwen van topper Roos Verlinden! Sophie is 56 en gescheiden. Haar twee zoons wonen op kamers. Sophie ... »