Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
 »
 
 
 
 
 

Het staat in de sterren
Het staat in de sterren
Freelance journaliste Yvette (55) ziet er goed uit. Dat moet ook wel, want ze stelt hoge eisen aan zichzelf. Maar diep in haar hart vindt ze het vervelend da... »
 
 
 
 
 

Nu of nooit
Nu of nooit
Babs kan pas over een halfjaar in haar nieuwe baan beginnen. Ondertussen zit ze met spanningen in haar huwelijk? Haar man maakte een slippertje, terwijl ze z... »
 
 
 
 
 

Liefde op Texel & Die tweede man
Liefde op Texel & Die tweede man

Van Roos Verlinden, schrijfster van herkenbare romans voor vrouwen, met inmiddels een trouw en enthousiast lezerspubliek, zullen dit najaar twee boeken vers... »
 
 
 
 
 

Op de liefde!
Op de liefde!
Carry woont gedurende haar middelbare schooltijd met haar ouders in de Franse Limousin. Ze verhuist terug naar Nederland en voor een reünie met bal masqué ... »
 
 
 
 
 

Nu of nooit
Nu of nooit
Babs Verhoef is wegbezuinigd als receptioniste bij een krantenuitgeverij. Over een halfjaar kan ze in een nieuwe baan beginnen, bij een groepje startende ond... »
 
 
 
 
 

Liefde op Texel
Liefde op Texel
Als fysiotherapeute Lisa van Meerssen in haar autootje van Amsterdam naar haar tweede huis op Texel rijdt, weet ze dat ze zich ook zonder haar man prima zal ... »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Al eeuwenlang dromen vrouwen van alle leeftijden diep in hun hart van liefde en romantiek. Ook in onze moderne tijd vinden vrouwen en meisjes het fijn om - n... »