Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een tweede kans
Een tweede kans
Mette Nelson-Spanderhout (53) is directeur van Hand & Span, een succesvol dienstverlenend bedrijf voor particulieren dat ze zeventien jaar tevoren begon. Haa... »
 
 
 
 
 

Een tweede kans
Een tweede kans
 »
 
 
 
 
 

Genant
Genant
Els de Vries woont de crematieplechtigheid bij van haar overbuurvrouw Delphine; een fascinerende vrouw over wie behoorlijk werd geroddeld. In de aula ziet ze... »
 
 
 
 
 

Het staat in de sterren
Het staat in de sterren
Freelance journaliste Yvette (55) ziet er goed uit. Dat moet ook wel, want ze stelt hoge eisen aan zichzelf. Maar diep in haar hart vindt ze het vervelend da... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat!
Toeval bestaat!
Ellen is gescheiden, heeft een ernstig auto-ongeluk gehad en is haar baan kwijtgeraakt. Dan wordt de oplevering vertraagd van het bedrijvengebouw waarin ze e... »
 
 
 
 
 

Ja, duizendmaal ja
Ja, duizendmaal ja
Jolien (32) is fysiotherapeute in een ziekenhuis. Na haar scheiding woont ze in een flatje aan zee, waar ze geniet ze van het strand en de duinen. Op een fee... »
 
 
 
 
 

Te druk voor de liefde
Te druk voor de liefde
Twee jaar na haar scheiding besluit charmante, onhandige Tilly om geen energie meer aan daten en mannen te verspillen. Ze is veel te druk voor de liefde en w... »
 
 
 
 
 

Hé hallo
Hé hallo
Lotte was na haar scheiding nogal op zoek naar een nieuwe man. Overgangsklachten staken een spaak in het wiel. Intussen voelt ze zich goed met haar baan en m... »
 
 
 
 
 

Gemengde Rozen
Gemengde Rozen
Een kleurrijk boeket van puntige columns en romantische verhalen van topschrijfster Roos Verlinden.Lach ook eens om jezelf. Proef aan romantiek en vrijheid. ... »