Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de liefde
Op de liefde
Vijf jaar geleden overleed Charles, de grote liefde van Carry van der Waterlingen (53). Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

Happy
Happy
Laura is na haar scheiding weer gelukkig. Haar werk als schoonheidsspecialiste bij mensen aan huis, wil ze graag uitbreiden. Ze heeft geïnvesteerd in een ri... »
 
 
 
 
 

Het staat in de sterren Of niet...
Het staat in de sterren Of niet...
Een heerlijke eigentijdse vrouwenroman van topper Roos Verlinden!Freelance journaliste Yvette (55) vindt het vervelend dat ze zo perfectionistisch is. Daarom... »
 
 
 
 
 

Rob Verlinden's tuinboek
Rob Verlinden's tuinboek
aanleg - beplanting - onderhoud : met speciale aandacht voor vijvers en terrassen »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
De vijfentwintigste zonnige liefdesroman voor rijpere vrouwen van topper Roos Verlinden, die zich deels afspeelt op de Waddeneilanden.Sophie is 56 en geschei... »
 
 
 
 
 

Gênant
Gênant
Els de Vries woont de crematieplechtigheid bij van haar overbuurvrouw Delphine; een fascinerende vrouw over wie behoorlijk werd geroddeld. In de aula ziet ze... »
 
 
 
 
 

Rob Verlinden over snoeien
Rob Verlinden over snoeien
antwoorden op de meest gestelde snoeivragen »
 
 
 
 
 

Zomervrouw
Zomervrouw
Olga is voor de tweede keer aan het scheiden. Hij was wéér de verkeerde man! Dan daagt de derde op in Frankrijk, waar Olga een vriendin van vroeger opzoekt... »