Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op rozen op Vlieland
Op rozen op Vlieland
Leonie is na een aantal mislukte relaties bewust single. Dan blijkt ze met een paar anderen erfgename te zijn van een verwaarloosd zomerhuisje op Vlieland. A... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat!
Toeval bestaat!
Het is een roerige tijd geweest voor Ellen van Rooswijk (53). Twee jaar geleden was ze betrokken bij een ernstig verkeersongeval, waardoor ze nu moeilijk loo... »
 
 
 
 
 

Via Maria Sofia
Via Maria Sofia
Silke schrijft een brochuretekst voor een klant in de Franse Champagnestreek, waar haar eigen overgrootmoeder na vele verhuizingen met haar echtgenoot ooit t... »
 
 
 
 
 

On plastic wings
On plastic wings
 »
 
 
 
 
 

68 roosjes
68 roosjes
Treffende thema’s in deze selectie columns. Ze gaan over domme dingen, onhandigheid, wijsheid en over kansen in de liefde. Leef mee met een bescheiden vrou... »
 
 
 
 
 

Het ware Geluk
Het ware Geluk
Een heerlijke vrouwenroman van topper Roos Verlinden!Fleur van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaarskantoor ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel leidt het secretariaat van een internistenmaatschap. Ze is zich bewust van het keurslijf dat de deftige familie van haar overleden man haar oplegt. Ze... »
 
 
 
 
 

Set
Set
Werkstoffubergreifendes Entwerfen Und Konstruieren »
 
 
 
 
 

Time-out op Texel
Time-out op Texel
Partenspelers Deel 1: Time-out op TexelZe is niet piepjong, maar ook niet stokoud. Ze woont tijdelijk op Texel. Haar man is met zijn zeiljacht vertrokken voo... »
 
 
 
 
 

Eens een romance
Eens een romance
Iris Hazemeier is getrouwd met een huisarts. Destijds werkte ze in zijn praktijk als assistente en toen zijn vrouw vrouw kort na de geboorte van hun vierde k... »