Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dwaalspoor
Dwaalspoor
Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragi... »
 
 
 
 
 

Sneeuwexpress
Sneeuwexpress
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar priv... »
 
 
 
 
 

De vallei - Grote Letter Uitgave
De vallei - Grote Letter Uitgave
Op de wijngaard van haar overleden broer in Australië komt Emily voor een onmogelijke keuze te staan...Emily en Christiaan hebben een fijn leven samen met h... »
 
 
 
 
 

Het chalet
Het chalet
<ul><li><a target=“_blank” class="website" href="http://www.suzannevermeer.nl/home/1">Website Suzanne Vermeer</a></li><li><a target=“_blank” class="y... »
 
 
 
 
 

Strandfeest
Strandfeest
<p>Hannah is met haar stiefkinderen Vera en Max op een prachtig resort aan het Meer van Ohrid. Het is hun eerste vakantie sinds het overlijden van hun vader... »
 
 
 
 
 

Route du Soleil
Route du Soleil
Vriendinnen Marit en Fiona hebben samen een zomerse vakantie geboekt. Eerste lange stop: een idyllisch gelegen Zuid-Franse camping. Op weg daar naartoe nemen... »
 
 
 
 
 

Nachtvorst
Nachtvorst
Lieke Brouwer is in de voorjaarsvakantie bij haar familie in Noorwegen. Wanneer ze met een groepje vrienden gaat wildkamperen, verdwijnt een van hen. Er word... »
 
 
 
 
 

Het paradijs
Het paradijs
Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor d... »
 
 
 
 
 

De vallei
De vallei
<p>Emily en Christiaan hebben een fijn leven samen met hun jonge kinderen Vera en Max. Wanneer Emily’s broer plots overlijdt is er voor verdriet nauwelijks... »