Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Winterberg
Winterberg
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al sne... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
Het is zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. MaarAnoek Huizing... »
 
 
 
 
 

Super de luxe
Super de luxe
De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. D... »
 
 
 
 
 

Route du soleil
Route du soleil
 »
 
 
 
 
 

Lawinegevaar
Lawinegevaar
Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. De politie staat voor een raadsel, het lijkt alsof het mei... »
 
 
 
 
 

Lawinegevaar
Lawinegevaar
Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij 'de g... »
 
 
 
 
 

Lentevuur
Lentevuur
Julia van Galen is met haar nichtje en een vriendin een weekje op vakantie in het landhuis van haar grootmoeder Eva in Tsjechië. Eva Chorinska is kort daarv... »