Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Noorderlicht
Noorderlicht
Wat als je zelfs je vrienden niet meer kunt vertrouwen?Kim Romeijn wordt dertig en ze wil dit met haar vrienden groots gaan vieren tijdens een rondreis door ... »
 
 
 
 
 

Après-ski
Après-ski
Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijnIn het huis van de familie Dijkstr... »
 
 
 
 
 

Mont Blanc
Mont Blanc
Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend San... »
 
 
 
 
 

Noorderlicht
Noorderlicht
Over <em>De suite</em>:<br/>'****' - <em>Grazia</em><br/><br/>'De suite is een lekkere vakantiethriller, prettige leeskost in de zon.' - Lifestylelog.nl<br/>... »
 
 
 
 
 

Super de luxe
Super de luxe
De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. D... »
 
 
 
 
 

Drie Franse zomerthrillers
Drie Franse zomerthrillers
<p>Drie spannende Franse zomerthrillers voordeling in één bundel: <i>Zomeravond</i>, <i>Route du soleil</i> en <i>Cruise</i></p> <p><i>Zomeravond: </i>Twaa... »
 
 
 
 
 

Lawinegevaar
Lawinegevaar
Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de... »
 
 
 
 
 

Zuidenwind
Zuidenwind
In de zomer van 1988 gaan Nicole en haar beste vriendin Marjolein na hun eindexamen op vakantie naar Benidorm. Samen met enkele klasgenoten willen ze een paa... »
 
 
 
 
 

Sneeuwexpress
Sneeuwexpress
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar priv... »