Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Costa del Sol
Costa del Sol
Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Alex en Maria weer op orde te kr... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
 »
 
 
 
 
 

De vallei
De vallei
<p>Emily en Christiaan hebben een fijn leven samen met hun jonge kinderen Vera en Max. Wanneer Emily’s broer plots overlijdt is er voor verdriet nauwelijks... »
 
 
 
 
 

Het chalet
Het chalet
Hartsvriendinnen Annelies en Sara kennen elkaar al sinds de basisschool. Annelies en haar man Wim willen graag kinderen, maar het lukt Annelies niet om zwang... »
 
 
 
 
 

Zuidenwind
Zuidenwind
In de zomer van 1988 gaan Nicole en haar beste vriendin Marjolein na hun eindexamen op vakantie naar Benidorm. Samen met enkele klasgenoten willen ze een paa... »
 
 
 
 
 

Cruise
Cruise
 »
 
 
 
 
 

Sterrennacht
Sterrennacht
Een kort verhaal van bestsellerauteur Suzanne Vermeer over de Nachtvorst, die volgens de eeuwenoude mythe in de regio Stavanger in Noorwegen, vijftienjarige ... »
 
 
 
 
 

De bestemming
De bestemming
De thrillers van Suzanne Vermeer staan bekend als de ideale vakantieboeken. Naast haar winter- en zomerthrillers heeft ze ook spannende korte verhalen geschr... »
 
 
 
 
 

Sneeuwstorm
Sneeuwstorm
<p>Rianne reist voor een fotografieklus naar de Noordkaap: het noordelijkste puntje van Europa. In het vissersdorpje waar ze verblijft leert ze Aron kennen, ... »
 
 
 
 
 

Een vluchtig gebaar
Een vluchtig gebaar
Een verhaal uit de bundel <i>De bestemming</i>

Sander en Rachel Dorsman denken ontspannen vakantie te gaan vieren. Tijdens de vlucht ergeren ze zi... »