Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De eilanden
De eilanden
Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen.

Suzanne Vermeer schrijft niet alleen zeer succesvolle zomer- en winterthrillers, ook van haar korte verhalen ... »
 
 
 
 
 

Koraalrif
Koraalrif
Paula Visser wordt door de weduwe van haar kennis Jim om hulp gevraagd. Zeven jaar geleden werd Jim in verband gebracht met de verdachte dood van zijn assist... »
 
 
 
 
 

Het chalet
Het chalet
Hartsvriendinnen Annelies en Sara kennen elkaar al sinds de basisschool. Annelies en haar man Wim willen graag kinderen, maar het lukt Annelies niet om zwang... »
 
 
 
 
 

Mont Blanc
Mont Blanc
Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend San... »
 
 
 
 
 

Bloemeneiland
Bloemeneiland
<p>Pien zit er sinds de dood van haar moeder een halfjaar geleden behoorlijk doorheen. Om haar thuissituatie te ontvluchten en weer wat energie te krijgen, b... »
 
 
 
 
 

Waterland
Waterland
Claudette heeft haar hectische leventje in Amsterdam achter zich gelaten en is met haar man een bed and breakfast begonnen in Umbrië. Onder de Italiaanse zo... »
 
 
 
 
 

Een vluchtig gebaar
Een vluchtig gebaar
Sander en Rachel Dorsman denken ontspannen vakantie te gaan vieren. Tijdens de vlucht ergeren ze zich al aan een ander Nederlands stel dat luidruchtig zit te... »
 
 
 
 
 

Zomeravond
Zomeravond
Lauren Martens is met haar zus Celeste en hun ouders op vakantie in de Ardèche, wanneer Celeste op een avond niet terugkeert van een bezoek aan de discothee... »
 
 
 
 
 

Het paradijs (in 2 banden)
Het paradijs (in 2 banden)
Wanneer Liza Roozenboom een telefoontje uit Griekenland krijgt dat haar zoon Mark die nacht in een politiecel is overleden, stort haar wereld in. Op het eila... »
 
 
 
 
 

Het strandhuis
Het strandhuis
In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Ka... »