Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Madonna
Madonna
Een verhaal uit de bundel <i>De bestemming</i>

Als Ingrid, general creative manager voor een reclamebureau, de kans krijgt een belangrijk Italiaan... »
 
 
 
 
 

Reisdagboek
Reisdagboek
Op vakantie en je tandenborstel of paspoort vergeten? Check of alles in de koffer zit met de checklist van het Capitool Reisdagboek. Voorkom nare verrassinge... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maa... »
 
 
 
 
 

Het strandhuis
Het strandhuis
In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Ka... »
 
 
 
 
 

Après-ski
Après-ski
Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn In het huis van de familie Dijkst... »
 
 
 
 
 

Het paradijs
Het paradijs
Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor d... »
 
 
 
 
 

De scheiding
De scheiding
Voor de buitenwereld lijken ze het perfecte jetsetpaar te vormen, maar Landon en Madison Camus zijn niet gelukkig in hun huwelijk. Als Landon erachter komt d... »
 
 
 
 
 

Drie Franse zomerthrillers
Drie Franse zomerthrillers
<p>Drie spannende Franse zomerthrillers voordeling in één bundel: <i>Zomeravond</i>, <i>Route du soleil</i> en <i>Cruise</i></p> <p><i>Zomeravond: </i>Twaa... »
 
 
 
 
 

Midwinter
Midwinter
Alice de Vreede was 21 jaar oud toen ze voor het laatst op wintersport ging. Wat destijds echter begon als een heerlijke vakantie, liep uit op een drama. Een... »
 
 
 
 
 

Zuidenwind
Zuidenwind
In de zomer van 1988 gaan Nicole en haar beste vriendin Marjolein na hun eindexamen op vakantie naar Benidorm. Samen met enkele klasgenoten willen ze een paa... »