Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Drie zomerthrillers
Drie zomerthrillers
Drie spannende zomerhrillers voordelig in één bundel: Bon Bini Beach, Bella Italia en De suite voor 19,99 in plaats van 29,97.

Bon Bini Beach -... »
 
 
 
 
 

Super de luxe
Super de luxe
De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. D... »
 
 
 
 
 

De eilanden
De eilanden
Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen.


Suzanne Vermeer schrijft niet alleen zeer succesvolle zomer- en winterthrillers, ook van haar korte verhalen... »
 
 
 
 
 

Goudkust
Goudkust
Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar dri... »
 
 
 
 
 

Route du soleil
Route du soleil
Het leven van intercedente Marit, een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen, bestaat geheel uit hard werken en het vervullen van zorgtaken, tot verdri... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
Een mysterieuze verdwijning. Een familie in rouw. 25 jaar later gaat een jonge vrouw op zoek naar antwoorden.In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zes... »
 
 
 
 
 

Après-ski
Après-ski
 »
 
 
 
 
 

Reisdagboek
Reisdagboek
Op vakantie en je tandenborstel of paspoort vergeten? Check of alles in de koffer zit met de checklist van het Capitool Reisdagboek. Voorkom nare verrassinge... »
 
 
 
 
 

Mont Blanc
Mont Blanc
Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend San... »
 
 
 
 
 

Zwarte piste
Zwarte piste
De gescheiden Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex-man Richard die haar niet met rust kan laten en weg van haar baan als sup... »