Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zomeravond
Zomeravond
Lauren Martens is met haar zus Celeste en hun ouders op vakantie in de Ardèche, wanneer Celeste op een avond niet terugkeert van een bezoek aan de discothee... »
 
 
 
 
 

Gletsjer
Gletsjer
Maaike en haar zus Judith zijn samen op skivakantie in Duitsland. Vroeger gingen ze jaarlijks naar het gebied Garmisch-Partenkirchen, maar door Judiths polit... »
 
 
 
 
 

All-inclusive
All-inclusive
Een jonge moeder op zoek naar de werkelijke oorzaak van de dood van haar kinderen. Adembenemend spannend en zeer aangrijpend.

Jeroen en Chantal va... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. De politie staat voor een raadsel, het lijkt alsof het mei... »
 
 
 
 
 

Goudkust
Goudkust
Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar dri... »
 
 
 
 
 

Zwarte piste
Zwarte piste
Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex-man Richard die haar niet met rust kan laten en weg van haar baan als supermarktcheffin... »
 
 
 
 
 

Spoorloos
Spoorloos
 »
 
 
 
 
 

Zomeravond
Zomeravond
Lauren Martens is met haar zusje Celeste en hun ouders op vakantie in de Ardèche, wanneer Celeste op een avond niet terugkeert van een bezoek aan de discoth... »
 
 
 
 
 

De bestemming
De bestemming
De thrillers van Suzanne Vermeer staan bekend als de ideale vakantieboeken. Naast haar winter- en zomerthrillers heeft ze ook spannende korte verhalen geschr... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien,... »