Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de liefde
Op de liefde
Vijf jaar geleden overleed Charles, de grote liefde van Carry van der Waterlingen (53). Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

Ja, duizendmaal ja
Ja, duizendmaal ja
 »
 
 
 
 
 

Te druk voor de liefde
Te druk voor de liefde
Twee jaar na haar scheiding besluit charmante, onhandige Tilly om geen energie meer aan daten en mannen te verspillen.
Ze is veel te druk voor de liefde en w... »
 
 
 
 
 

Dit is liefde!
Dit is liefde!
Een bijzondere liefdesroman van topper Roos Verlinden die zich afspeelt op Texel. Samen met haar man Siebe woont Eline in een heerlijk huis op Texel.Deze zom... »
 
 
 
 
 

Liefde op Texel & Die tweede man
Liefde op Texel & Die tweede man

Van Roos Verlinden, schrijfster van herkenbare romans voor vrouwen, met inmiddels een trouw en enthousiast lezerspubliek, zullen dit najaar twee boeken vers... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat!
Toeval bestaat!
Het is een roerige tijd geweest voor Ellen van Rooswijk (53). Twee jaar geleden was ze betrokken bij een ernstig verkeersongeval, waardoor ze nu moeilijk loo... »
 
 
 
 
 

Showcase iii
Showcase iii
 »
 
 
 
 
 

Het ware Geluk
Het ware Geluk
Een heerlijke vrouwenroman van topper Roos Verlinden!Fleur van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaarskantoor ... »