Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de liefde
Op de liefde
Vijf jaar geleden overleed Charles, de grote liefde van Carry van der Waterlingen (53). Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

Charlotte's geluk
Charlotte's geluk
Een bijzondere vrouwenroman van topper Roos Verlinden! Charlotte (60) wil wel weer een man. Maar hoe moet dat? Ze heeft alleen ervaring met haar ex, vanaf hu... »
 
 
 
 
 

Gênant
Gênant
Els de Vries woont de crematieplechtigheid bij van haar overbuurvrouw Delphine; een fascinerende vrouw over wie behoorlijk werd geroddeld. In de aula ziet ze... »
 
 
 
 
 

Partenspelers
Partenspelers
Ze is niet piepjong, niet stokoud. Ze woont tijdelijk op Texel en in Denemarken. Haar man is zeilend vertrokken voor een wereldreis. Ze hoopt dat hij nooit t... »
 
 
 
 
 

Zomervrouw
Zomervrouw
Olga is voor de tweede keer aan het scheiden. Hij was wéér de verkeerde man! Dan daagt de derde op in Frankrijk, waar Olga een vriendin van vroeger opzoekt... »
 
 
 
 
 

68 Roosjes
68 Roosjes
Treffende thema's in deze selectie columns. Ze gaan over domme dingen, onhandigheid, wijsheid en over kansen in de liefde. Leef mee met een bescheiden vrouw ... »
 
 
 
 
 

Poolnacht
Poolnacht
 »
 
 
 
 
 

Deelgenoten
Deelgenoten
Partenspelers, Deel 2: Deelgenoten.Ze is niet piepjong, maar ook niet stokoud. Ze woont een jaar in Denemarken met de man die ze in een tijdelijk verblijf op... »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
 »