Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de liefde
Op de liefde
Vijf jaar geleden overleed Charles, de grote liefde van Carry van der Waterlingen (53). Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

Liefde op Texel & Die tweede man
Liefde op Texel & Die tweede man

Van Roos Verlinden, schrijfster van herkenbare romans voor vrouwen, met inmiddels een trouw en enthousiast lezerspubliek, zullen dit najaar twee boeken vers... »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
De vijfentwintigste zonnige liefdesroman voor rijpere vrouwen van topper Roos Verlinden! Sophie is 56 en gescheiden. Haar twee zoons wonen op kamers. Sophie ... »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Al eeuwenlang dromen vrouwen van alle leeftijden diep in hun hart van liefde en romantiek. Ook in onze moderne tijd vinden vrouwen en meisjes het fijn om - n... »
 
 
 
 
 

Gemengde rozen
Gemengde rozen
Een kleurrijk boeket van puntige columns en romantische verhalen van topschrijfster Roos Verlinden. Lach óók eens om jezelf. Proef aan romantiek en vrijhei... »
 
 
 
 
 

Op rozen op Vlieland
Op rozen op Vlieland
Leonie is na een aantal mislukte relaties bewust single. Dan blijkt ze met een paar anderen erfgename te zijn van een verwaarloosd zomerhuisje op Vlieland. A... »
 
 
 
 
 

Een tweede kans
Een tweede kans
Mette is succesvol met haar bedrijf Hand&Span, dat inspringt in de drukke huishoudens van tweeverdieners. Haar man is net zo succesvol, maar in het buitenlan... »
 
 
 
 
 

Hé hallo
Hé hallo
Lotte van der Elster (54) is sinds acht jaar gescheiden en heeft twee volwassen dochters, waarvan er een tijdelijk weer bij haar woont.

Na haar scheiding i... »
 
 
 
 
 

Het staat in de sterren
Het staat in de sterren
Freelance journaliste Yvette (55) ziet er goed uit. Dat moet ook wel, want ze stelt hoge eisen aan zichzelf. Maar diep in haar hart vindt ze het vervelend da... »