Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zuurstof
Zuurstof
 »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke dood
Onnatuurlijke dood
(POD) Onnatuurlijke dood is het achtste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze se... »
 
 
 
 
 

Dodenrol
Dodenrol
In het oude centrum van Charleston, South Carolina, begint Kay Scarpetta een privépraktijk voor forensische pathologie. Ze heeft met haar jarenlange ervarin... »
 
 
 
 
 

Het Kaïnsteken
Het Kaïnsteken
Het Kaïnsteken is het zesde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaa... »
 
 
 
 
 

Chaos
Chaos
(POD) Chaos is het vierentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie ... »
 
 
 
 
 

Scarpetta
Scarpetta
(POD) Scarpetta is het zestiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie bet... »
 
 
 
 
 

Al wat overblijft
Al wat overblijft
Vier keer worden er lichamen van jonge stellen gevonden in een vergaande staat van ontbinding. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta en de politie lijken geen enke... »
 
 
 
 
 

Het eindstation
Het eindstation
Ik staar de duisternis in, half gelovend dat ik, als de morgen komt, zal ontdekken dat wat er is gebeurd, gewoon weer een van mijn akelige dromen is geweest.... »
 
 
 
 
 

Stervenslekker
Stervenslekker
keukengeheimen van Kay Scarpetta »