Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Test.
Test.
<p>Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Daar zal hij nooit ... »
 
 
 
 
 

Nat
Nat
Nat ken niet tegen onrecht. Wie Tommie uit de straat pest, krijgt te maken met Nats vuisten. Ook redt hij Chila uit de klauwen van een groepje jongens als ze... »
 
 
 
 
 

Pas op voor de fluistervaar!
Pas op voor de fluistervaar!
<h3>Een nieuw avontuur van Mirjam Mous voor lezers vanaf 7 jaar!</h3><p>DaniĆ«lle is alleen thuis wanneer er wordt aangebeld. Ze denkt dat het opa is, want d... »
 
 
 
 
 

De kolonie
De kolonie
<h2>Het razendspannende vervolg op de futuristische thriller <em>H@ck - Het instituut</em></h2><p>Holden en zijn zus Prissy leven in de nabije toekomst. Vroe... »
 
 
 
 
 

Voor altijd vriendinnen
Voor altijd vriendinnen
Steffie gaat met haar vader in Spanje kamperen. Ze ontmoet Marloes, die met haar moeder op dezelfde camping logeert. De meiden worden al snel dikke vriendinn... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Berensbos
Het geheim van Berensbos
<h3>Een spannend en grappig nieuw avontuur van Spees de ruimtewees!</h3><p>Boelie en Spees gaan met hun klas op kamp in het Berensbos. Spees trekt als buiten... »
 
 
 
 
 

Een loeder van een moeder
Een loeder van een moeder
Sjoerds oude moeder is overreden door een krokodil op rolschaatsen. Nu moet hij een nieuwe zoeken. Hij hangt een advertentie op in de supermarkt en al snel s... »
 
 
 
 
 

Password
Password
<h4>Superspannende jeugdthriller van de auteur van<em> Boy 7!</em></h4><p>Mick treft zijn beste vriend Jerro bewusteloos aan op diens slaapkamer. Snel laat h... »